Däckhotell i Farsta

Annons:
Pålitliga och bra däckhotell i Farsta - här guidar vi dig till de bästa och billigaste däckhotellen i Farsta. Om du bor i eller i närheten av Farsta och behöver hjälp med professionell förvarning av däck så hittar du här flera olika däckhotell i Farsta att välja mellan. Som exempel kan du hos de flesta av dessa däckhotellen i Farsta få hjälp med däckbyte, underhåll av däck samt lagring av däck i en bra miljö. Sammanlagt finns det 2 olika däckhotell av välja mellan när du letar efter däckförvaring i Farsta. Nedan ser du vår lista över alla däckföretag i Farsta som erbjuder däckhotell.
Annons:

Däckförvaring på däckhotell i Farsta

Här nedanför ser du vår utförliga lista över alla däckhotell i Farsta som erbjuder däckbyte, däckförvaring samt däckservice.

Farsta Däckcenter AB
Snöbärsstigen 1
123 52 Farsta


Däckia
Edsvallabacken 16 -18
123 43 Farsta

Annons:

Däckbyte i Farsta

En av de olika tjänster som erbjuds i samband med däckförvaring hos de flesta däckhotellen i Farsta där däckbyte. Genom att både förvara däcken och utföra däckbyte i Farsta på samma plats så sparar man både tid och pengar och däcken får ökad livslängd. Många däckfirmor i Farsta erbjuder och möjlighet att använda nitrogen i däcken när dom förvaras.

Däckfakta om orten Farsta

I Farsta finns som bekant minst ett däckhotell som erbjuder tjänster som t.ex. däckförvaring i Farsta. Nedan kan du ta del av en del generell fakta om orten Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du läsa mer om Farsta om du vill veta mer än saker relaterat till däckhotell i Farsta.

I Farsta hittade vi sammanlagt 2 olika däckhotell att välja mellan när du letar efter bra däckförvaring i Farsta. Skulle det vara så att du inte hittar något däckhotell i Farsta som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra däckfirmor i Stockholm.
Annons:

Billiga däck på nätet

Genom att köpa dina däck på nätet kan du spara en hel del pengar när det att dagt att byta dina däck. Nedan är våra rekommenderade återförsäljare som säljer billiga däck online.

Gummihuset.se
Bythjul.com

Orter där du hittar däckfirmor som erbjuder däckhotell

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta däckföretag där du kan hitta däckhotell som erbjuder förvaring av däck.